Energetische Zingevingspraktijk Missiddhi

INDIVIDUELE REIKI-INWIJDING

De wereld vraagt ons om bewuster te worden.

Zowel in de omgang met ons zelf als in de

omgang met de ander en de aarde.

Als je van binnenuit gaat kijken en ervaart

wat jezelf nodig hebt kan je van daaruit ook

het juiste bieden aan je omgeving.

 

 

Reiki wordt vaak aangeprezen als een middel om anderen te genezen. Maar Reiki is natuurlijk veel meer dan dat....

 

Op de eerste plaats is Reiki een krachtige energiebron die je helpt om een diep innerlijk contact met het Zelf te ervaren. De energie zuivert de levensenergie die door het lichaam stroomt en houdt als het ware grote schoonmaak in lichaam, geest en ziel. Door het werken met deze energie voel je langzaam aan de puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Je chakra's worden een voor een gereinigd en in balans gebracht en de energiestroom gaat weer helder stromen. Hierdoor word je blik helder en verruimd, je krijgt nieuwe levenskracht en de verbinding met het 'AL' wordt versterkt. Je voelt je steeds meer een met je omgeving en het universum.

 

Door te kiezen voor een individuele Reiki-inwijding kies je voor je Zelf. Stap even uit je normale ritme en neem de tijd om rustig bij je Zelf te komen en te luisteren naar wat je ziel je te vertellen heeft. 

De Reiki 1 inwijding bestaat uit vier losse inwijdingen die gegeven worden in de vorm van een workshop. Tijdens deze workshops wordt er naast de inwijding uitgebreid ingegaan op de Chakra's en hun betekenis. We voelen hoe het op dit moment met jouw Chakra's is gesteld en zien daarbij je belangrijkste aandachtspunten. Hiermee kan jezelf ook thuis weer aan de slag.

 

Het is ook mogelijk met meerdere personen tegelijk te komen.

 

Inwijding: € 100,00  Het gehele jaar door op afspraak

Missiddhi  |  missiddhi@gmail.com Harderwijk